PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

21 Eylül 2012 Cuma

Son aşkım Biber


6 yorum:

  1. Çok güzel bir kedi bu Begonvil! :)
    İnanılmaz güzel...
    Dilerim huyu-suyu iyidir de, minik ve kızlarla sorun yaşamaz.
    Gözlere bak, nazar değmesin :)

    YanıtlaSil
  2. Enfes bir kedicik. Çok da iyi huylu. Şimdilik sorun yok. Eşim biraz söyleniyor, onu da yumuşatıyoruz:)

    YanıtlaSil
  3. Aman sevgili komşum,eşler söyleniyorlar sonra da gidip kendileri yavru bulup getiriyorlar. 2-3 Gündür eşim akşam yürüyüşü dönüşünde yavru kırma köpecikler bulmuş gidip onları besleyip geliyor. Dün bir baktım birisi bizim kapıya kadar gelmiş "vik vik vikliyor!" Bizim site malum,hayvan düşmanı kaynıyor. Eşim aldı bunu mamayla kandırarak bulduğu yere bıraktı. Aslında yavruların bulunduğu yer korunaklı ama bunlar bilmez yola çıkarlar diye ödüm kopuyor. Neyse yavrunun derdi mama değil tabii,karnı yere değiyor tıka basa tok. Sabah kalktık yürüyüşe çıktık bir baktık orada ,peşimize takılmaz mı? Tekrar aldık yerine bıraktık koşa koşa uzaklaştık. Şimdilik sabah akşam mama veriyoruz ama ne kadar dayanırlar orada bilmem. Al sana bir yürek acısı daha:(
    Neyse çenem düştü yine. Biber çok güzel bir kız maşallah! Daha önce de söylediğim gibi nadir bulunan bir tür. Kaplumbağa kabuğu . Çok yaşasın,mutlu yaşasın,evine bolluk bereket taşısın! Yalnız ben merak ediyorum siz kışın Antalyadaki eve dönecek misiniz?İşte o zaman zor oluyor ,biz kışın 2 kedi 1 köpek çok zorlanıyoruz. Bu yıl Kara da var ama yavaş yavaş burada kalma süremizi uzattık,belki Kara'yı burada bırakır da gideriz .Sonuçta her hafta cumadan gelip pazar akşamı İzmir'e dönüyoruz. 4 gün bekçi bakar 3 gün biz idare ederiz Öff çok konuştum yine. Sevgiler komşucuğum (bunu okuyordur mutlaka )Ellacığım,mutlu hafta sonları!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyorum elbette :)
      Senin ve Begonvil'ciğimin her gönderisini, hatta zamanım varsa o gönderiye yapılan tüm yorumları okurum :)
      Sana da, Begonvil'ciğime de en güzelinden hafta sonları diliyorum :)
      Sevgilerimle :)

      Sil
  4. Sevgili komşucuğum,
    Bizim burada da aynen sizin özelliklerinize sahip sevgili komşularımız var. Dün kararlaştırmıştık, azz önce tel. etti; hobi malzemeleri ve bahçelerimize bir şeyler almak için iki aile şehre ineceğiz. Dönünce ilk işim size yanıt yazmak olacak. sevgi ve selamlarımızla..

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Komşum ve canım Ella'cım, ancak şimdi yanıt yazabiliyorum yorumlarınıza. Bugün komşularımızla şehre indik. Aktarlarda, hobi malzemeleri satan dükkanlarda ve bakırcılar çarşısında çok hoş zamanlar geçirdik. Dönünce de bahçenin sulanması, Minik'in dolaştırılması, evdeki ve bahçedeki kedi ahalisinin doyurulması gerekiyordu. İşte bu zaman olmuş.
    Komşucuğum, Biber Kız'la ilgili güzel dileklerinize yürekten teşekkürler. Sizin köpekciklerle ilgili yaşadıklarınız doğrusu benim de içimi sızlattı. İnşallah sonları iyi olur. Yaz bitince bir çok evsiz hayvanın kaderi açlık ve kış şartlarına dayanamama. Allah yardımcıları olsun. Biz galiba kışın da burada kalacağız. Burası yaza uygun bir yer olsa da kışları oturanlar da varmış. Komşularımız, kalmamız için ısrar ediyorlar. Klimalarla ısınabilirsiniz diyorlar. Duruma bakacağız, rahat edemezsek gideriz. Salon büyük ve kapısı yok, yani ısıtmak sorun olabilir.Yukarıdaki odalardan birini kış odası olarak hazırlamayı düşünüyorum. Burada kalırsak hayvanlar için daha
    iyi olacak. Böylelikle dışarıda baktıklarımız aç kalmazlar. Bahçeye kutulardan yuva hazırlarız çok soğuk günler için. En azından kışı nisbeten rahat geçirirler diye düşünüyoruz. Ayrıca bizimkiler de buraya çok alıştılar. Colette dışarıda olmaya bayılıyor. Apartmanda sorun çıkarabilir. Biliyorum ki Kara'cığı garantiye almadan gitmezsiniz siz de. Artık elimizden ne gelirse yapacağız.

    Ella'cım, güzel dileklerine çok teşekkürler. İkinize de sevgiler..

    YanıtlaSil