PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

6 Eylül 2011 Salı

Kızlarım

Küçük Colette eve alıştı. Bunda benim tatlı kızım Jane'in çok katkısı oldu. Öyle bir ablalık yapıyor ki, onları izlemeye doyamıyorum.



6 yorum:

  1. Allah 'ım bu ne güzel bir tablo. Daha birkaç gün önce birbirinden habersiz olan iki can bu gün sarmaş dolaş.Nazara inanmam ben ama bu güzellere nazar değecek diye düşünmekten alamadım kendimi.Colette minicik gövdesiyle koltuğu kaplamış Jane büyük bir olgunlukla sığışmaya çalışıyor, Minik de onları keyifle izliyor.Böylesi bir güzellik başka nerede olabilir ? Benim pisi kızlar değil sarılmak aynı odada olmaya tahammül edemiyorlar. İkisi de çok kıskanç maalesef :( 3 yıldır bir gelişme yok,bundan sonra da zor...Yüreğinize sağlık komşum ,Colette sevginizle ilginizle şimdiden çok mutlu ve sağlıklı görünüyor gelecek günlerde kocaman bir kız olacak ve yaşadıklarını bütünüyle unutacak. Çok yazdım değil mi ? Hepimizden hepinize sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Sevgili Komşum. Bu kızların muhabbeti gerçekten görmeye değer ama sıkıntılarımız da yok değil. Örneğn mama karmaşası yaşıyoruz. Minik kalp hastası, bu yüzden özel diyet mama yemesi lazım. Jane ise bulduğumda susuz kalmaktan böbrekleri işlevini yitirmek üzereymiş. Bu yüzden o da c/d 'nin özel bir mamasını yiyor. Colette'in ise yavru kedi maması yemesi gerekiyor. Ne var ki, kimse kendi mamasını yemek istemiyor. İlla birbirlerinin mamasına dadanıyorlar. Ufaklığı kafese koydum, mamasını bitirene dek orada kalsın diye, resmen miyav miyav ağladı. Çıkar çıkmaz da Jane'in mamasına koştu. Çok şükür tuvalet sorunumuz hiç olmadı. İlk günden beri kum havuzuna yapıyor. Aslında ayrı kum havuzlarına yapsınlar istiyorum ama daha onu tam başaramadık. Bunların dışında oyunlar muhteşem.

    Bakın ben de çok yazdım:)

    YanıtlaSil
  3. Jane hep bu ufak kızı bekliyomuş gibi görünüyor.Harika bir aile tablosu.Mutluluğunuz hep daim olsun.
    Mırk:)

    YanıtlaSil
  4. Evet, Jane çok yalnızdı. Minik olsa da yalnızdı. Onun yalnızlığı çok dokunuyordu bana. Şimdi bu küçük kız ona arkadaş oldu.

    YanıtlaSil
  5. Bayıldım bu minik tatlı kediciklere!!! çok canlı sağlıklı ve mutlu gözüküyorlar :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler:) Onların ikisi de sokakta ölmek üzereydi. Şimdi bir yuvaları var.

    YanıtlaSil