PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

24 Ekim 2013 Perşembe

Yavrular beş aylık oldular

Şu günlerde havalar iyi olduğu için çoğunlukla dışarıdalar. Genellikle  verandada ya da bahçede takılıyorlar.Yine de ara sıra eve girip çıkıyorlar. Uzun süre onlara isim vermedim. Bebekler ya da yavrular  diye söz ettim ama neredeyse eve yerleştiler. Artık isimleri de var:





Bu fotoğraftaki tekir kız  daha bir sokulgan.  Adı İnci. O da  annesi gibi uzun  ve yumuşak tüylü. Sarmaşıktan tırmanıp balkona gelmeyi  öğrendi. Her fırsatta  gelip evde  olmayı seviyor.

İpek, gerçekten de ipek gibi uzun tüylü, sarı, gri beyaz tüylü şeker bir kız.

Diğer bir uzun tüylü, beyazı fazla tekir kızımızın adı da Jale. İçlerinde sevdirmeyen ve dokunulmaktan hoşlanmayan tek o var.

Tek oğlan olan kısa tüylü tekirimizin adı  Oğluş. Oğluş da çok cana yakın.

Yakında diğer üç kardeşin resimlerini de palaşacağım.

2 yorum:

  1. ayyy bu çok tatlı kapımın önünde baktıklarımızdan birisi ve kardeşi aynı bu cins ve ben ona mahallenin en yakışıklı kedisi diyorum epeyce seveni var:))) Ve ayrıca inanılmaz merhametli iki kardeşini sarıla yalıya kendi büyüttü desem yeridir,anneleri bile onun kadar ilgilenmemişti.
    kocaman öpüyorum hepsinin burunlarından:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz :)) Evet, kardeşlerine annelik eden kediler oluyor. Komşumun kedilerinden biri de erkek olduğu ve kardeş de olmadığı halde başka bir grup yavruya öyle iyi bakıyor ki.. Bazen şaşırtıcı davranışları oluyor. Badem'i öpüyoruz.

      Sil