PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

5 Eylül 2013 Perşembe

Özgür ruhlu kızım Colette

Jane ile tamamen farklı karakterdeler.  Jane, hanım hanımcık, nazlı, sevecen, sokulgan ve sakin. Evden çıkmayı pek sevmez. Colette ise hiper aktif, dokunulmaktan hoşlanmayan, canı isterse sadece başını okşatan, evden çok dışarıda olmayı seven ama belli rutinlerle  mutlaka eve gelen, yemeğini hep aynı köşede yiyen çok özel bir kedi. Jane kapıyı açmamız için  adeta rica eder. Colette ise hiç minnet etmez, balkondan atlayıp gider. Anlayın artık aralarındaki farkı:)) Şu var ki, ikisinin de sevgisi eşit ve ikisini de  çoook seviyoruz.

4 yorum:

  1. Aynı karakterlere sahip olsalar acaba nasıl olurdu? diye düşünmeden edemiyorum.
    Bizim evde de durum aynı. Bal'ım; kendini sevdiren, kucağa gelen ama biraz mesafeli, uslu, yaramazlık yapmayan, oyununu bile edepli oynayan, cici bir kız :)
    Yoda ise geveze, kuyruğuyla bile resmen konuşan, kendini zorla sevdiren ve sevgisini gösteren, kıpır kıpır, nerede bir yaramazlık varsa burnunu oraya sokan cadı bir kız :)
    İkisini de çok seviyorum o ayrı mesele :)

    YanıtlaSil
  2. Bizim Biber'le Jane benzeşiyor. Balım da onlar gibi demek ki:))Colette ise anlattığım gibi. Eeee, ne yapalım onu da öyle kabul edeceğiz. Zaten öyle tatlı ki her hali ile benimsedik. Yoda da öyle demek:)))

    YanıtlaSil
  3. Colette bir tane bu böyle biline :D
    İmza :isim annesi Colette

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl! O bizim büyük aşkımız. Babası bile gelmekte gecikince telaşlanır. Kısa kuyruklu, badem gözlü kızımızın yeri çok ayrı. İsmini de nasıl bilir bir görseniz. Ben balkondan''Coleeette!!'' diye seslenince adeta kanat takıp uçarak gelir eve.

      Sil