PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

14 Şubat 2013 Perşembe

Begonvilli Ev'in Canlarından Haberler

Ellerimdeki rahatsızlıktan dolayı bu sayfayı ve tığ işleri blogumu çok ihmal ettim. Oysa ben tüm bloglarımda severek yazıyorum. Özellikle çok az sayıda takipçisi olan bu sayfamın yeri bir başka benim için. Çünkü biliyorum ki sadece sevgili hayvan dostları okuyor buraya yazdıklarımı. Açıkçası yüreğinde hayvan sevgisi olan bir avuç değerli dostla paylaşıyorum, deneyim ve duygularımı.. İşte bunları düşünerek artık kendimi iyi hissettikçe buradan da paylaşımlarıma devam edeceğim. Bu kadar sızlanma yeter. Sizlere minik patili dostlarımdan görüntüler gönderiyorum. Sevgilerimizle..


 
My dear cat Biber Biber'im iyileşti, aileye çok uyum sağladı.Bakmayın öyle asık suratlı göründüğüne:) Tipi öyle ne yapsın. Aslında her hareketi ile mutlu olduğunu anlatıyor.


Minik'im ve Jane'im. 



Colette'im ender dinlenme hallerinden birinde

Verandamızda baktığım minik tekir kızımı anımsayacaksınız. Salgın hastalıktan zor kurtarmıştık. Klinikte üç gün kaldıktan sonra çatı  katımızda iki hafta karantinada baktık. İyileşince, veterinerin de onayını alıp yine verandada yeni bir yuva hazırladık. Çünkü yukarıda çok sıkılmıştı ve ağlar gibi sesler çıkarıyordu. Şimdi özel mamalarla besliyoruz. Biraz daha toparlayınca kısırlık operasyonu geçirecek.  Adını da Nazlıcan koyduk. Siteye yakında taşınacak bir aile Nazlıcan'a talip. Bakacağız artık; gerçek hayvansever olduklarına ikna olursam vereceğim.

Nazlıcan'ımın karantina günleri
 


8 yorum:

  1. Güzel yürekli can arkadaşım ,sevgili komşum,sizden ve diğer ev halkından haber almak ne güzel!Minik maşallah evin tek oğlu olarak gurur ve huzurla yayılmış,tatlı rüyalar görmekte...
    Sahi Biber de dişi değil mi? Sizin ev de bizim ev gibi Kızların hakimiyetinde :)))

    Kucak kucak sevgiler bizden size !

    YanıtlaSil
  2. Bu güzel yorumunuz için çook teşekkür ederim komşucuğum. Evet bizim evde de kızlar çoğunlukta. Minik tek erkek evlat olarak bazen kızlara kafa tutuyor ama çoğu kez iyi anlaşıyorlar. Begonvilli Ev'den sevgiler, selamlar..

    YanıtlaSil
  3. Begonvil'cim...
    Jane-Colette ve Minik'i de seviyorum ama benim gözümde ters tipli Biber'in yeri nedense apayrı :)
    İlk gördüğümde vuruldum ona :) Suratsız melek! :)
    Nazlıcan'ın iyileşmesine çok sevindim.
    Dilerim o da sımsıcak bir yuva bulur da için rahat eder.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Ella'cım, yanıt sayfam açılmadığı için buraya yazıyorum. Gerçekten de Biber harika karakteri ile ve aykırı güzelliği ile bambaşka bir kedi. O yumuşacık tüylerini okşamaya doyamıyorum. Gözleri ve bakışları harikulade. Fotoğraflarda güzelliği yansımıyor ne yazık ki.O kız evimizin meleği oldu:)

    YanıtlaSil
  5. Bu biber hanim sag gosterip sol vuranlardan tam manasi ile. Adi Biber, kendisi tatli, kaslari catik ama pamuk gbi bir karakter. Paradokslarla dolu bir durum.

    Diger kiz ve oglanlarin papuclari resmen catilarda. tekne kazintisi olmak galiba boyle birsey.

    YanıtlaSil
  6. Eveeet, çok güzel anlatmışsın sevgili Nursun. Biberimiz anlatılmaz, yaşanır. Onun bize verdiği güzellikler dostlar başına:))

    YanıtlaSil
  7. Aman onun bakışlarını severim bennn:))
    çok tatlılar colett ama kzım öyle de yatılmaz ki:)))))
    Nazlıcan sifalar diliyorum güzelim .

    Canım sana da sağlık ve şifalar diliyorum Rabbim güzlliklerden ayırmasın seni kocaman kalbine öpücükler.

    YanıtlaSil
  8. Çoook teşekkürler. Bizden de sizlere sevgiler:)Badem'i öpüyoruz.

    YanıtlaSil