PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

9 Haziran 2012 Cumartesi

Ah Jane ah!!!!!

Pencereden uzun uzun dışarıyı seyretmeleri içimi acıtıyordu.

Hele burada, her pencerenin önünde bir ağaç, bir dolu cik cik leyen kuş, eee bahçemiz de var artık, biraz biraz dışarı çıkarayım dedim.

Elbette gözüm üzerlerinde olarak.

Meraklı meraklı keşfettiler bahçeyi.

Başka kediler de geldi, malum bahçede su, mama kaplarımız var..

Her şey iyi güzeldi de eve girme zamanı geldiğinde söz dinletemedim. Sanki ''biraz daha!'' dercesine bakıp kaçıyorlardı. Daha hava da kararmamıştı, hadi azıcık daha kalsınlar dedim. Mutfakta biraz işim vardı.

Beş on dakika sonra bir baktım Colette verandada kapıyı açmamı istiyor. Jane nerede diye bakınırken ne göreyim, başıboş iki köpek bahçemizdeki çam ağacının altındalar. jane de can havli ile ağaca tırmanmış.. Hemen koşup köpekleri uzaklaştırdım. Gelin görün ki Jane korkmuş, ağacın oldukça yüksek bir yerinde iki kalın gövde arasına sıkışmış, korkudan titriyor. Komşumdan yardım istedim. Uzun bir Merdiven koyup alacağız. Neyse ki biz merdiveni getirinceye dek inmeyi başarmış, İşte böyle korkuttu bizi.

8 yorum:

  1. Kıyamam kuzuma :)
    Ne korkmuştur kimbilir!
    Colette yine uyanık, eve kaçmış :)
    Alışacak... hatta o köpekleri kendi isteğiyle deli edeceği günler de gelecek :)
    Yeni hayatının, yeni evinin ve bahçenin tadını çıkar Begonvil'cim :)

    YanıtlaSil
  2. Ella'cım, ben kurtarma derdinde olduğumdan beni çok korkutan asıl dehşet anlarını görüntüleyemedim. O iki kalın dalın arasında çarmıha gerilmiş gibi duruyordu kuzucuğum. Sonra biraz aşağıya kayıp o çıkıntıya oturabildi.

    Darısı başına canım. Sana da gönlünce bir ev diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. :((( kıyamam canım benimm.

    bir süredir bu sayfaya fırsat bulup uğrayamamıştım bahçe keyifleri güzel ama bu aksilikler üzücü.

    tüm canları kocaman öpüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah sorma canım. O yukarıda ben aşağıda, perişan olduk akşam akşam.

      Sil
  4. Kuzummm! Kıyamam ben sana! Ev kızları için zor tabii böyle köpekli bahçeli yerler. Ah sevgili komşum benim de en büyük korkum Küdük'ün -köpekten korkmayı bilmiyor ya kaçamaz da ,-başına bir şey gelmesi.Hiç yalnız bırakamıyorum hiç. Neyse ucuz atlatmışsınız ,geçmiş olsun!

    YanıtlaSil
  5. Evet, ucuz atlattık gerçekten de. Eğer benim tombik kızım ağaçtan düşseydi, o iki köpek onu oracıkta parçalardı. İki gün önce de veterinerimiz tırnaklarını kesmişti. Küdükcüğü de Allah korusun, ne diyeyim. Hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Ah kuzum geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız. Minnoş da yazlıkta terasa çıktığı zaman nöbet tutuyoruz, içeri kaçarken kapıyı zamanında açabilmek için. Geciklince kovalayan kedi de olsa benim salak ağaca çıkıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah sormayın, Jane buraya taşınana dek hayatında bahçe ve ağaç görmemişti. şimdi hem deliler gibi seviniyor hem de en ufak şeyden korkuyor.

      Sil