PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

1 Aralık 2011 Perşembe

Pet Star Yarışması

 
 
Sonuçta basit, eğlenceli bir yarışma, hayati önemi yok. Olur da kazanırsak sokak hayvanlarına biraz daha fazla yardımda bulunuruz diye biz de katıldık ama bir de gördük ki, bu masum yarışmada bile istismarlar söz konusu. Her aday pet fotoğrafının altına ''çok güzel:)oy verdik siz de bizim ....  adlı köpeğimize oy verirseniz çok mutlu olucaz teşekkür ederiz:)'' diye yorum yazıp oy toplayanlar var. Doğrusu şaşırdım ve insanların basit bir yarışma için bile neler yaptığını görüp üzüldüm.

7 yorum:

  1. ay pes ya.dediğin gibi bizler zaten cebimizden ve gönlümüzden sokaklardaki dostlarımıza sahip çıkıyoruz.ben zaten katılırken kazanmayı hiç beklemeden girdim.maksat behlül orda gözüksün:)) arkadaş listeleri 1000 lerde dolaşan insanların nasıl oy kullandırdıklarını gülerek gördüm.oğluşum 30 oy almış.o oylar da zaten sizlerden.ayrıca hiç de oy almasa o benim için zaten dünyanın en güzel kedisi.ama itiraf edeyim ki şanslı,jane,colette,badem,fatmagül dışında yani sadece bloglardan tanıştığımız sizler dışında kimseye oy vermedim:) bari çocuklarımızın da karizması olsun demi.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Gül, nasıl hayret ettim bilemezsin. Bu ne hırs? Üşenmemiş, her yarışmacıya aynı yorumu kopyalamış. Haklısın bizlerden birinin kazanması olanaksız. Bizim yavrularımız zaten çok şanslılar, maksat sokakta yaşam savaşı veren canlara birazcık daha fazla yardım edebilmek.

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar mı ince hesap peşinde insanlar?
    İnanmıyorum :(
    Çekin geri fotoğraflarını bizim güzellerimizin.
    Ne siz üzülün, ne de bu -insan demeye dilim varmıyor- yaratıklarla aynı ortamda olun.
    Yazık... çok yazık. Üç kuruş mama için yapılanlara yazık.

    YanıtlaSil
  4. Ella'cım, boş ver, ''elden gelen öğün olmaz, o da zamanında gelmez'' demiş atalarımız. Biz imkanlarımız el verdiğince sokaktakilere de alırız mam. Varsın onlar kazansın. Bunu yapanın köpeği de öyle tatlı ki. Yavrucağın haberi bie yok sahibesinin hırslarından:)

    YanıtlaSil
  5. Canım benim.Herkes kendini belli eder.Ben de yazıyorum oy verdim diye ama arkanızdayım,desteğinizim anlamında asla özel olarak blog yazımın dışında bana oy verin demedim.Bu bana ters düşer.Hatta Pembe Patide Şanslının isminide en alta koymuşumdur.Pati dostluğu idi amacım.Gülün dediği gibi Kuzguna yavrusu ceylanmı gelirmiş ne...Benim içinde Şanslı öyle...Ben Pembe Patide bütün yazdıklarıma oy veriyorum.O patilerden biri kazansın istiyorum ne yalan söyleyeyim.Tanıdık bir yüz olsun istiyorum.Katıldığıma pişman değilim.Sizde olmayın.Herkes kişiliğini koyar ortaya...Özel olarak banada oy verin demedi hiç bir arkadaşım.
    Bütün patileri seviyorum.
    Mırk MIRK:)

    YanıtlaSil
  6. Canım, sizleri biliyorum. Birbirimize nazımız geçer ve arkadaşlar şaka yollu oy isteyebilir, benim söylemek istediğim bu değil. Çok şaşırdığım için yazdım buraya, bir çok kişi ve özellikle içlerinden biri üşenmemiş tek tek tüm yarışmacılara yorum yazmış, ''ben size oy verdim, siz de bana verin'' demiş:)Blog arkadaşlarımızdan biri değil kesinlikle. İyiki de değil. Hepinizi çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  7. Dediğin gibi iyi ki değil.Hayal kırıklığına uğrardım.Şuracıkta eğleniyoruz.Pati var işin içinde ya!masuma masum karşılık verilir.
    Bende sizleri çok seviyorum:)
    Mırk:)

    YanıtlaSil